Massagepraktijk de Goede

 

Magnetiseren

Bij het magnetiseren, geeft de behandelaar positieve energie aan de cliŽnt, terwijl hij de oude / slechte energie laat wegvloeien naar de aarde. Ook voelt hij of er energetische blokkades zijn en heft deze op. Deze energie wordt ook wel aangeduid als kosmische energie. De magnetiseur fungeert als doorgeefluik en reguleert de energiestromen waardoor klachten verminderen.

Voor welke doelen is deze alternatieve behandeling geschikt? Het richt zich in de eerste plaats op de energie huishouding. Hierdoor wordt evenwicht hersteld en de doorstroming bevordert, waardoor er een diepe ontspanning optreedt.

Tijdens de behandeling ligt de cliŽnt op de behandeltafel en onderzoekt hij de energiebanen met zijn handen welke op het lichaam worden gelegd. Puur magnetiseren kan ook door dunne kleding heen, doch vaak gebruik ik een combinatie met shiatsu massage of holistische massage, welke op de huid worden gegeven.

Reeds tijdens de behandeling ervaart U een aangename ontspanning, die per persoon in intensiteit verschilt. na de behandeling kunt U even tijd nemen om rustig te zitten en eventueel nog iets te vragen.

DISCLAMER:

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl