Massagepraktijk de Goede

 

Holistische massage

In de holistische kijk op de mens, wordt uitgegaan van het beeld dat de geest en het lichaam van de mens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dan ook dat wanneer het met de een niet goed gaat, het op den duur ook effect zal hebben op de ander. Dit wordt ook weergegeven in het bekende yin en yang symbool. Wanneer het geestelijk langere tijd niet goed gaat (oververmoeidheid, stress, niet lekker in je vel zitten), dan gaan zich ook fysieke klachten ontwikkelen.

Dit is dus niet altijd noodzakelijk, omdat vaak bij een holistische massage die rekening houdt met zowel het lichaam en de geest, gecombineerd met aandacht voor de echter oorzaken welke besproken worden tijdens de intake, vaak goede resultaten worden behaald.

De behandeling zelf begint met een combinatie van een lichte massage, gecombineerd met controle van de energiebanen, chakra's en energieveld. Het is dus voor een groot deel een manuele behandeling. Daarbij wordt indien gewenst ook uitleg gegeven van de bevindingen. Eventueel wordt ook gebruik gemaakt van magnetiseren en/of shiatsu, al naar gelang de bevindingen tijdens de behandeling.

DICLAIMER:

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl