Massagepraktijk de Goede

 

De behandeling:

Indien het Uw eerste bezoek betreft, wordt altijd gestart met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt gevraagd naar Uw wensen. Denk hierbij aan welke massagevorm U wenst, waar rekening mee moet worden gehouden en of er eventueel contra-indicaties zijn zoals bijvoorbeeld koorts, grieperigheid of een ontsteking.

Tevens zal ik U vragen of U eventueel onder medische behandeling bent, waarvoor vooraf toestemming van de medische behandelaar vereist kan zijn.

Daarna kunt U plaats nemen op de aanwezige professionele massagetafel welke in hoogte verstelbaar is en daardoor als heel comfortabel wordt ervaren Daarna wordt de gevraagde massage gestart, rekening houdend met Uw wensen.

De aangeboden massagevormen, zijn géén medische behandelingen in het kader van de wet (WGBO), maar hebben als doel ontspanning, vermindering van stress of gewoon een onspanningsmoment. Voor klachten welke het massage-niveau te boven gaan, zal ik U adviseren een medicus te bezoeken.

Massage is een manuele behandeling, dit betekent dat dit op de huid plaatsvindt. Ik zal U daarom vragen om de bovenkleding uit te doen, zoals ook bij een behandeling bij de fysiotherapie gebruikelijk is.

U wordt verzocht om 2 ruime badlakens mee te brengen, een om op te liggen, de andere om afgedekt te worden.

 

 

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl
l>